Verzenden / retour

Lijsten

De kunstwerken met lijsten die ik heb ingekocht zijn de originele lijsten. De ene beter als de andere. Daarom zijn de lijsten niet ingecalculeerd in de verkoopprijzen. Daar lijsten een zeer persoonlijke keuze zijn, is het aan de koper om deze eventueel te vervangen. Wanneer niet ingelijst wordt dit vermeld bij het kunstwerk.

Vervoer kunstwerken

De koeriersdienst streeft ernaar om binnen vijf werkdagen het kunstwerk af te leveren. Ik heb ervoor gekozen om de kunstwerken per koerier te laten vervoeren. De kunstwerken zijn uniek en onvervangbaar en op deze manier worden ze veilig en persoonlijk naar je adres gebracht.
De vervoerskosten in Nederland zijn voor het formaat kleiner dan 150 x 110 cm € 45,50 incl. btw. Zijn de kunstwerken groter dan dit formaat zijn de vervoerskosten € 80,50 incl. btw.
In Vlaanderen zijn de vervoerskosten voor het formaat kleiner dan 150 x 110 cm € 86,60. Zijn de werken groter dan 150 x 110 cm dan is de prijs € 153,50 Per adres kunnen 5 werken maximaal vervoerd worden voor dezelfde prijs
Wanneer je het kunstwerk zelf komt ophalen zijn hier geen kosten aan verbonden.

Retourneren

Bij online verkoop heb je wettelijk het recht je koop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van rede te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je kunstwerk retour te sturen.
Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar galerie Smarius zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het kunstwerk met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan galerie Smarius geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact  opnemen via mijn mail info@galeriesmarius.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het kunstwerk in goede orde retour ontvangen is.

Deel op:

Galerie Smarius

KUNSTHANDEL • ADVIES • BEMIDDELING

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Galerie Smarius
Schamperdijkstraat 25
7202AJ Zutphen
info@galeriesmarius.nl
+31610595904

btw NL001741244B03
KvK 74954539

© Galerie Smarius 2020 | Realisatie Beeldende Zaken i.s.m. Bepos Support